Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати", показала, як "постаріла" за 8 місяців повномасштабного російського вторгнення. Кадрами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал любить спілкуватися з шанувальниками, зокрема використовує для цього соцмережі. Вона активно веде свою сторінку і регулярно радує новими фото, відео або просто ділиться своїми думками і відповідає на питання, які цікавлять фанатів.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Кошмал вирішила трохи погратися фільтрами на смартфоні і перетворилася на дуже милу стареньку з сивим волоссям та зморшками. Відразу видно, що їй навіть старість віч-на-віч і можна припустити, що актриса колись буде дуже веселою і харизматичною бабусею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зірка пожартувала, що саме такий почувається після пережитих восьми місяців повномасштабного російського вторгнення.

"Це я у свої 28 років за 8 місяців повномасштабної війни", - підписала ролик актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, зірці "Сватів" Анні Кошмал запропонували виступити на святі для російських студентів: "Було б славно".

Також наш портал інформував, Христина Соловій стала "другою рукою" Вакарчука на "Голос країни" та нагадала, що прийшла не за перемогою: "Почує весь світ".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров перетворився на Рембо, переписавши 30-річний хіт для орків: "Український відьмак".