Популярний український співак, волонтер, викладач вокалу та володар пишних вусів Павло Зібров, котрий днями презентував нову пісню, порадував своїх шанувальників цікавими відео, де під його новий трек танцюють усім відомі зірки та прості слухачі.

Цього разу Павло Зібров усіх показав у себе у Stories у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

У нових історіях Павло Зібров показує "кайфових дівчаток", які записали TikTok-відео під його трек, а також ведучу Анастасію Вітвіцьку, яка їхала в таксі, та насолоджувалася дорогою під ритмічну мелодію.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

А ось родзинкою стала відома модель з неймовірно великими грудьми Міла Кузнєцова, дівчина влаштувала під пісню Зіброва "дикі танці".

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Відомо, що Павло Зібров днями презентував анімований кліп на нову кавер-композицію "Мертві орки не гудять". У відео співак разом із вусатими бойовими бджолами долає орків-москалів. Відео вже набрало популярності TikTok ще до офіційного релізу.

"30 років тому ми написали "Мертві орки не гудуть" з Юрієм Рибчинським. Вона живе до цього дня. Там ні слова про пиячку немає. Живи на цьому світі, радуйся, пий радості та тугу.

Вона дуже оптимістична. І зараз ми переробили її на сімейній вечері: Я, Марина – моя дружина, Діанка та Андрійко. І я кажу: давайте "Пчелі" переробимо на "Мертві орки не гудять"? Зачепилися і почали фантазувати. Після оформлення ідеї вийшла нова версія пісні", – розповів Зібров.

Нагадаємо, Павло Зібров перетворився на Рембо, переписавши 30-річний хіт для орків: "Український відьмак".

Раніше повідомлялося, Павло Зібров здивував історією, як його "врятували" земляки після помилки європейця: "З душею та золотими руками".

Також, "Дядько Паша башит!": Павло Зібров приготував незабутній подарунок для окупантів, більше гудіти не будуть.