Якось недавно Надя Дорофєєва відповідала шанувальникам на найцікавіші питання, включаючи навіть дуже особисте.

Завдяки подібному спілкуванню українці й дізналися, що виконавиця зараз не вагітна... а також те, що попри вік (їй 32 роки) вона все одно хоче дітей і не є чайлдфрі.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Наразі виконавиця виставила новий пост із 9 зображеннями, зробленими нещодавно.

"Моменти", - написала Надя Дорофєєва у публікації, в якій зібрано велику кількість різноманітних знімків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На першому кадрі, звісно, ​​поцілунок із Михайлом Кацуріним, з яким вона зараз будує спільне майбутнє після того, як розійшлася з Володимиром Дантесом. Далі Надя була відбита одна в кадрі. У короткій сукні перед мікрофоном записуючи щось і, можливо, навіть якусь пісню. А на передостанньому зовсім те, як іноді вона може проводити час. З піцою на білому ліжку.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"То суп із щічками який забрали з меню?", "Бл*, які красиві", "Це що, Арестович?", "Хороші моменти потрібно фіксувати на камеру", "Тепер тут ніхто не писатиме: перша, друга, восьма..., тому що всі вах*ї з першого фото", - пишуть користувачі у коментарях.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Нагадаємо, ось чого боявся Дантес: Надя Дорофєєва взялася за голову і шукатиме помилки

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва зробить те, на що чекали мільйони українців: "Момент настав"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва дізналася, хто радує її колишнього Вову Дантеса і це не Даша Кацуріна: "Дуже приємно, коли..."