Відома українська модель, телеведуча, нутриціолог та володарка вельми апетитних форм та підтягнутої постаті Валерія Крук, яку також знають як "Кульбабу", постійно радує своїх відданих фанатів у соціальних мережах новими яскравими кадрами із життя.

Цього разу Валерія Крук поділилася "постільним" кадром, зірка показала, як хворіють справжні леді – з грацією та елегантністю.

Про це стало відомо завдяки Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Доброго ранку чи вже день. Ну як зі мною таке трапилося... Я ж хворію раз на рік... Але там зверху знають, навіщо це все... А мала їхати в подорож...", — пише в нової історії Валерія Крука.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Уважні шанувальники можуть побачити, що блогерка хворіє не як усі, тут є дуже цікавий момент. Хто ж хворіє на голяка? На Валерії тільки одна ковдра, у руці в неї чашка з гарячим напоєм, а в іншій руці лептоп, мабуть, щоб не нудно було хворіти.

Варто також нагадати нашим читачам, що Валерія Крук любить не лише займатися спортом у залі та проводити марафони для шанувальників, а ще й смачно готувати. Дівчина часом публікує різні рецепти і навіть знімає відео з усіма процесами приготування, і днями вона зробила апетитну пасту з рибного філе.

Нагадаємо, Валерія Крук спокусливими ніжками змусила чоловіків розім'яти шию: "Дані 25-річної...".

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук повиляла апетитними сідницями і втратила ліфчик: "Третій раз намагаюся...".

Також, "Кульбаба" Валерія Крук опинилася в міцних руках симпатичного лікаря: "Приїхала перевірити...".