Популярна і дуже впізнавана фітнес-тренер і тренер на шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко знайшла спосіб порадіти вже дуже прохолодній, але сонячній осені.

Листопад Аніта радить провести з тренуваннями і навіть показала на своєму прикладі, як це можна зробити у "легкому" режимі, продемонструвавши свої бігові заняття.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Аніти Луценки у мережі Instagram.

"Листопад. 5 хвилин розминка, біг легкий. Спеціальні вправи 10 хвилин, по 20 метрів. 5 підходів 2 хвилини швидкий біг плюс 1 хвилина підтюпцем. 5 хвилин затримка. За підсумком вийшло 5 кілометрів, загалом" , - коротко написала Аніта, відзначивши кожен свій етап зеленою галочкою, що свідчить про виконання завдання.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У новому відео можна побачити, як тренер "Зважених та щасливих" втекла до лісу, заради придбання ще сильніших м'язів та "скидання" всього зайвого.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Аніта Луценко розповіла про так зване "перезавантаження". Вона точно знає, що іноді хочеться по життю натиснути кнопку "оновити".

"Перезавантаження! Час від часу хочеться по життю натиснути кнопочку "оновити". Коли я зациклююсь, думки по колу, втрачаю натхнення або просто накопичується рутина або втома. Я періодично роблю такий собі рестарт. 21 день мовчання у храмі; поголитися налисо; пройшла курс повної освіти базового тренера через 20 років після закінчення вищого навчального (наново анатомія, фізіологія, але на останніх дослідженнях)", - розповідає Аніта.

Публікація Аніти Луценко, скріншот: Instagram
Публікація Аніти Луценко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Аніта Луценко розлютилася через окупантів, які вкрали 1 вересня у її доньки.

Раніше ми повідомляли, що карколомна Аніта Луценко із "Зважені та щасливі" порушила головне питання, чоловіків не стосується.