Alyona Alyona розповіла про стереотип у дитинстві. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська реперша Альона Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, активно веде свою сторінку у соцмережі Instagram. Вона часто радує свою аудиторію свіжими фото та відео з особистого та творчого життя. Іноді популярна українська співачка спілкується із аудиторією у форматі сториз.

10 листопада українська реперша опублікувала сториз, в якому було порушено проблему цноти.

"У підлітковому віці навколо мене були такі люди, які нав'язували думку - "Соромно бути незайманою, коли ти вже підліток. Багато дівчаток у юному віці займалися сексом тільки для того, щоб позбавитися цього тупого ярлика. Це ненормально!", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Alyona Alyona звинувачує всіх через нелюбов до себе і "токсичність", що живе всередині: "Горите, але не перегорайте".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona вірить, що Україна переможе пітьму, незважаючи на відсутність світла у кожному будинку: "Треба ховати...".

Також стало відомо, що Alyona Alyona похвалилася домашньою полуничкою у батьківському дворі: "Це нонсенс". Артистка знову проводить вільний час у рідному селі, та похвалилася великим урожаєм наприкінці жовтня.