Знаменитий український музикант Сергій Бабкін зворушив довгоочікуваною зустріччю із дорогою серце жінкою. Милим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін став вимушеним переселенцем та залишив рідний Харків через повномасштабне російське вторгнення. У місті залишилися друзі, близькі та безцінні спогади артиста, тому він дуже сумує за ним та вважає дні, коли настане довгоочікувана перемога.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

Цього разу Сергій Бабкін показав, що навіть у такі темні часи бувають дуже яскраві та теплі дні, один із яких саме трапився в нього. До артиста приїхала в гості мама і, як він зазначив, привезла частинку рідного Харкова.

"Мама привезла цілий Харків та себе", - підписав кадри із зустрічі Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальників дуже зворушили кадри, опубліковані музикантом.

"До сліз стільки кохання, почуттів, ніжності", "Я тільки поки що мрію про таку зустріч! Вже 3.5 року", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, без зіркового пафосу та надмірностей: Сергій Бабкін скромно відзначив 44-річчя та загадав заповітне бажання.

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін заспівав про трагедію у Оленівці з хлопцем, який ховався у підвалах Бучі: "Я не знав, хто це".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"