Відомий актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач розсмішив українців святкуванням Дня народження в умовах війни. Новим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач любить дарувати посмішки людям і робить це навіть зараз, коли всі українці переживають дуже непрості часи. Гуморист часто радує новими публікаціями на своїй сторінці, серед яких бувають фото з особистого життя, а також кумедні ролики на різні актуальні теми.

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

Так цього разу Юрій Ткач показав, як українці в умовах війни відзначають День народження. Цікаво, що у день публікації він якраз відзначав своє 39-річчя.

У ролику гуморист показав, що під час війни багато хто задається питанням, чи варто взагалі святкувати, а якщо так, то як. У результаті виходить свято з тортом, але без свічок, тому що часто відключають світло і з салютом на ноутбуці, але без звуку, бо заборонено.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Круто!!! Так актуально, скоро і мій день народження!!!!! Дякую Юрчику за ідею", "Юра happy birthday. Пали далі. Це важливо! Як і донат на ЗСУ, обіймаю", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Кварталу 95" підняв настрій жартами про підготовку до ядерної катастрофи: "Створюю дефіцит йоду".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."