Популярний український виконавець Макс Барських порадів успіхам ЗСУ на фронті та показав значне місце, в якому знову піднявся український прапор. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських активно гастролював Росією, але з початку повномасштабної війни відразу обрав позицію і навіть вступив до лав ЗСУ. Зараз він активно виступає з благодійними концертами та збирає гроші на підтримку армії.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Макс Барських родом із Херсона, який окупували російські загарбники, тому просування ЗСУ навіть на метр у цьому напрямі дуже його тішить. Цього разу його дуже надихнуло визволення населеного пункту, де знімався його кліп. Він поділився уривком із кліпу та показав красу, що повернулися під контроль України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Селище за селищем, місто за містом - кожен кілометр важливий, бо немає жодного населеного пункту на карті, де б не чекали на українських воїнів. Сьогодні я щасливий від того, що наш прапор підіймається над с. Станіслав. Саме тут відбувалися зйомки цього відео. Усе буде Україна", – написав артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, впізнали себе? Макс Барських допоміг українцям, котрі продовжують любити навіть через телефон.

Також наш портал інформував, що Світлана Лобода в США зробила для українців все, що могла: "Даєте мені сили жити".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров показав, чому "провалля" між українцями та росіянами настільки глибока: "У чому різниця..."