Зрадниця Марув, яка від початку повномасштабного вторгнення сиділа в ... росії, згадала, що вона українка і оголосила про тур в США.

Про це розповів Твітер-користувач Віталій Гордієнко, який закликав саботувати концертний тур та домагатися його скасування. Про це він опублікував твіт на своєму акаунті.

Maruv. Фото: Youtube
Maruv. Фото: Youtube

Ані Лорак здолали, настала черга здолати наступного "боса". Марув їде в свій тур розповідаючи всім, що вона українська співачка, хоча до 24 лютого активно сиділа в росії і писала треки з Кіркоровим. - написав Віталій.

У коментарях підтримали Віталія, та закликали принаймні набит їй морду за зраду. Зазначили, що у лорак домоглися скасувати тур, і цій шм?нді треба таке влаштувати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Цікаво те, що її привозить до США та сама агенція, що організовує концерти Калуш, Alyona та інших. А її засновника, Ігора Голубчика, аутсорсингова компанія розрібників із росії", "Тут у Харкові уже з Пушкіним почали розбиратись. А з цією хабалкою москворотою розберуться без напруги навіть", "Щира україночка, трясця. Мабуть, дуже кушоть хочецця", "Які цинічні мразі. Немає слів", - написали у коментарях.

Скриншот коментаря. Фото:Twitter
Скриншот коментаря. Фото:Twitter

Скриншот коментаря. Фото:Twitter
Скриншот коментаря. Фото:Twitter

Скриншот коментаря. Фото:Twitter
Скриншот коментаря. Фото:Twitter

Нагадаємо, ми писали, що ображений Кіркоров скаржиться, що його не пускають в інші країни та "кукурікає" про вєлікодушність росіян : "Їм буде соромно".

Як повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак причепилася до Сергія Лазарєва, поки її колишній Мурат планує весілля: "Ні, не кажи, що виходу немає".

Також "Знай.ua" інформував, Слава Дьомін та блогерка Шаманська згадали ще одну зрадницю: співала з кіркоровим