Відома українська співачка, зірка романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка вже встигла дати в Німеччині кілька благодійних концертів, щоб зібрати гроші українцям, які постраждали від російських окупантів, продовжує піднімати своїх шанувальникам настрій.

Цього разу Злата Огнєвіч показала, як збирається додому та пакує валізи. Зірка поскаржилася, що вона не має часу, щоб вивчати картки з англійськими словами.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Як добре, що в мене лише одна валіза. Ще брала з собою картки - повчити англійську. Але тупо не було часу. Завтра в дорозі спробую це зробити", - написала Злата у своїй історії.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Ще Злата Огнєвіч вирішила розповісти у відео, як у неї йдуть справи. Нагадаємо, що співачка зупинилася у готелі містечка Потсдам.

Ось, як описує останній вечір у цьому місці співачка: "Я знаходжу в собі сили, зібрати валізи. Як добре, що в мене одна валіза. Ви знаєте, ще брала з собою картки англійські, щоб повчити правильні дієслова. Ви думаєте у мене це вийшло? Ні, просто не було часу".

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Далі Злата Огнєвіч вирішила розповісти, як їй вдалося погуляти торговим центром, який вона сприймає, як "рай для дівчат". Усім, хто любить досліджувати нові місця для шопінгу, пропонуємо послухати Злату безпосередньо у неї на сторінці.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч не засмутилася, що не потрапила до членів журі Нацвідбору: "Понад 30 000".

Раніше повідомлялося, улюбленець Злати Огнєвіч Свечкоренко показав, як чекає на свою "мавпячку" з манікюру: "Щоразу".

Також, переможець "Холостячки" Задворний замислився над виживанням доньки у школі: "Можу допомогти?".