Відома українська співачка Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Минулої осені виконавиця налякала фанатів новиною про те, що опинилася в єгипетській лікарні з невідомим діагнозом. Згодом Надія все ж таки вийшла на зв'язок і заявила, що була екстрено госпіталізована через сильне отруєння.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

8 листопада вона повернулася до України та продовжує радувати шанувальників своїми виступами. 11 листопада 2021 року вона виступила у Чернівцях, поділившись забавною фотографією, зробленою на величезній терасі.

сьогодні виступаю в Чернівцях, а у вас шо як?", - Запитує Надя Дорофєєва.
Вона вирішила прикрити обличчя журналом Vogue і розсунути ніжки у світлих штанах.

"Це не Чернівці" (написав Дантес) , "+1 причина хотіти в Чернівці", "Надь, як ти? Як твоє самопочуття?", "Я сьогодні помився, поїхав у центр, довго шукав паркування, провів пару співбесід, готуюся до відкриття шоуруму", "Ставимо ставки, через скільки років вийде кліп на пісню Наречена" , - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, що Вова Дантес нагадав, що творять із дітьми в католицькій церкві за Франциска, який захищає росію.

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва у компанії п'яти молодих жеребців не розгубилася.