Популярна українська співачка, зірка романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка вже встигла дати в Німеччині кілька благодійних концертів, щоб зібрати гроші українцям, які постраждали від російських окупантів, поділилася теплими словами з нагоди свого приїзду додому.

Цього разу зірка пообіцяла розповісти, скільки грошей їй удалося зібрати на благодійність, а також про те, що "часто залишається за кадром".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Щаслива бути вдома. Незабаром поділюсь звітом, скільки нам вдалося зібрати в Берліні, під час благодійних концертів. Я така вдячна всім, хто нас підтримав. Колись я розповім те, що часто залишається за кадром", — пише Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Цікаво, що співачка у своїй публікації показала свіже фото, яке було зроблено у Києві. Тут артистка позує в легкому бежевому пальті, в елегантному капелюшку в тон, а також поклала собі на плечі чорну широку теплу накидку.

Віддані шанувальники почали активно залишати слова привітання, а також ніжні компліменти. Ось, що пишуть люди: "Чарівна, ніжна Злата", "Схожа на грузинку, вибач", "Люблю вас, сонечко наше", "Чарівна", "Красуня".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "У мене вийшло...": Злата Огнєвіч закрилася в кімнаті, щоб вивчити свої здібності.

Раніше повідомлялося, "Холостячка" Злата Огнєвіч не засмутилася, що не потрапила до членів журі Нацвідбору: "Понад 30 000".

Також, улюбленець Злати Огнєвіч Свечкоренко показав, як чекає на свою "мавпячку" з манікюру: "Щоразу".