Знаменита українська реперша Alyona Alyona пожартувала про те, на які "жертви" їй доводиться йти заради того, щоб скинути зайві кілограми. Кумедний ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona з перших днів війни тримає культурний фронт та активно підтримує українців як творчістю, так і добрими справами. При цьому вона не забуває про сторінку в соцмережі та регулярно виставляє там нові фото та відео.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Так, Alyona Alyona вирішила трохи підняти українцям настрій пожартував над собою. Артистка активно працює над собою і робить все, щоб позбавитися непотрібних кілограмів і цього разу вона вирішила розкрити "секрет" свого схуднення.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Реперша пожартувала, що замість виснажливих дієт та фізичних навантажень просто відмовляється від другої котлети у бургері.

"Я, яка замовила бургер із однією котлетою, а не двома", - йдеться у відео.

Все це, звичайно ж, жарти, адже відносно недавно стало відомо, що з початку 2022 року Alyona Alyona змогла скинути близько 20 кілограмів.

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona вірить, що Україна переможе пітьму, незважаючи на відсутність світла в кожному будинку: "Треба ховати... "

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona в памперсі вперше розповіла про свою дитину: "Її витівки псують мені життя" .