Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук засліпила українців посмішкою та розповіла, у чому секрет її гарного настрою. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук підкорила багато сердець як талановита актриса, так і чудова співачка. Відповідно шанувальників у неї хоч греблю гати і всі вони уважно спостерігають за життям улюбленої зірки, тому вона активно веде свою сторінку в соцмережі.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так цього разу Марта Адамчук порадувала українців новим фото. Зірка постала в кадрі з сяючою посмішкою, приголомшливою зачіскою та легким макіяжем на обличчі. Вона зізналася, що цілий день її не залишає гарний настрій, яким її забезпечили добрі новини з фронту.

"Ходжу, свічусь цілий день:) Дякую #ЗСУ", - лаконічно підписала фото актриса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ніщо так не змусить людину згенерувати світло, як чудові новини", "Неймовірна красуня", "І я теж, дякую ЗСУ", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Марта Адамчук та Еліна Мбані об'єдналися у спробі зняти шедевр: "Це неймовірно".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."