Алек Болдвін подав до суду на зброяра та кількох членів знімальної групи "Іржа" за недбалість після того, як вони передали йому заряджений пістолет на знімальному майданчику, що призвело до смерті оператора фільму, уродженки України Галини Хатчинс.

Актор переслідував чотирьох членів знімальної групи — Ханну Гутьєррес-Рід, Дейва Холлса, Сару Закрі та Сета Кенні за те, що вони не змогли забезпечити безпеку на знімальному майданчику.

"Ця трагедія сталася через те, що на знімальний майданчик було доставлено і заряджено бойові кулі" , - написав у зустрічному позові адвокат Болдуїна Люк Нікас, як повідомляють численні ЗМІ.

Галина Гатчинс, фото: Instagram
Галина Гатчинс, фото: Instagram

"Гутьєррес-Рід не зміг ретельно перевірити кулі або пістолет, Холлс не зміг ретельно перевірити пістолет і, проте, оголосив, що пістолет у безпеці, перш ніж передати його Болдвіну, а Захрі не повідомив, що Гутьєррес-Рід діяв необачно поза знімальною. майданчики і становила загрозу безпеці для оточуючих ”, - продовжив Нікас.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Він додав, що Болдвін "прагне очистити своє ім'я" і притягнути підсудних до відповідальності за їхні неправомірні дії.

Як повідомляє Нью-Йорк Таймс, у позові Болдуїна Кенні, який постачав всю зброю для фільму, звинувачується у "випадковому" зберіганні всіх боєприпасів. Він також процитував звіт ФБР, в якому зазначалося, що Закарі та Гутьєррес-Рід, спеціаліст з реквізиту та зброярів, не відстежували всі бойові кулі на знімальному майданчику.

Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube
Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube

Нещасний випадок трапився, коли номінований на "Оскар" актор репетирував для сцени у вестерні, коли вистрілив пістолет, який, на його думку, був "холодним".

Куля потрапила Хатчінсу в груди, а потім потрапила режисеру Джоелу Соузе в ключицю.

Нагадаємо, що 64-річний Алек Болдвін, який застрелив українку Галину Хатчінс, став батьком у 8 раз.

Раніше ми повідомляли, що 64-річний Алек Болдвін звинуватив застрелену Галину Хатчинс у забраних роках життя.