Відома українська виконавиця Світлана Лобода розповіла, що для неї кожен вихід на сцену можна порівняти з новим розділом у житті та заінтригувала шанувальників анонсом. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Лобода зізналася, що для неї кожна зустріч із шанувальниками на концертах – нова глава у житті. Вона зазначила, що активно працювала і найближчим часом на фанатів чекають неймовірні події, але не уточнила, які саме.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Кожен концерт, як новий розділ книги під назвою ЖИТТЯ.
Я не втомлююсь вдивлятися у ваші обличчя і бачити в них любов і віру в наше з вами спільне майбутнє. До фіналу ще дуже далеко і попереду у нас найнеймовірніші події. Я не сиділа склавши руки, і зовсім скоро поділюся з вами результатами. І нехай #МІСТА ніколи не розлучають нас, а дарують нові зустрічі! У горі й у радості, у багатстві та у бідності, у хворобі та здоров'ї, МИ - РАЗОМ!", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Реакція фанатів не змусила на себе довго чекати, вони зазначили, що з нетерпінням чекають на те, що приготувала співачка.

"Дуже чекаємо на ваші результати))", "Атмосфера", "У вас приголомшлива енергетика", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Лобода показала вперше своїх рідних у США, які мріють повернутися до рідного Києва: "Вижала на весь будинок".

Також наш портал інформував, Світлана Лобода у США зробила для українців все, що могла: "Даєте мені сили жити"

Крім того, ми писали, Настя Каменських розповіла про головну мрію, не пов'язану з Потапом: "Балериною..."