Відомий український співак Павло Зібров вирішив провести день красиво та смачно. Саме тому він вирішив приготувати апетитну їжу на вогні.

Павло Зібров продовжує радувати шанувальників новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Цього разу народний артист України вирішив показати, як зробити п'ятницю ще приємнішою. Павло Зібров вирішив приготувати смачний сніданок на мангалі.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва

"Доброго ранку! Готуємо сніданок по-Зібровськи на свіжому повітрі!",- так Павло Зібров підписав опубліковані кадри.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва
Щоб приготувати яєчню по-мисливськи за рецептом Павла Зіброва вам знадобляться мисливські сосиски, бекон, болгарський перець, помідори та печериці. Все це потрібно підсмажити на багатті, щоб воно підрум'янилося і ввібрало запах димку.
Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва
Згодом це все потрібно залити яйцями та смажити ще кілька хвилин. Яєчня по-мисливськи за рецептом Павла Зіброва готова. Смачного!

Нагадаємо, що Павло Зібров ротом змусив Вітвіцьку та Мілу Кузніцову отримувати насолоду.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше повідомляли, що Павло Зібров перетворився на Рембо, переписавши 30-річний хіт для орків: "Український відьмак".

Також стало відомо, що Павло Зібров здивував історією, як його "врятували" земляки після помилки європейця: "З душею та золотими руками".