Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee відзначила важливе свято - день народження свого домашнього вихованця на прізвисько Лев. Йому виповнилося 7 років і за цей час він став артистці вірним другом, якому вона може вилити душу.

Скріншот із Instagram, Lida Lee
Скріншот із Instagram, Lida Lee

"Вже 7 років поспіль він будить мене поцілунками або своїм невдоволенням того, що я займаю його місце у ліжку… 😸 Слухає усі мої домашні демки і підспівує, якщо йому до вподоби", - додала Лідія.

Скорубська описує життя з собакою, наче з дитиною. Вони багато чого пройшли разом: перші коліки у животі і навіть укус кліща за інтимне місце. Співачка бачила, як плаче і боїться Лев, однак у її очах він залишається відважним хлопчиком.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Люблю тебе, мій особливий пес, з тобою відчуваю себе справжньою мамою, хоч ти вже в старший за мене, якщо вірити в те, що 1 рік = 7 людським.Ось із цього приводу вирішила поділитись із вами нашими домашніми архівами", - написала зірка.

Раніше ми писали про те, що Lida Lee забула про всіх героїв Marvel після зустрічі з Пташкою з "Азовсталі": "Не вистачає слів подяки"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee вилила душу самій собі, лише малечі, і передала діалог українцям: "Мріяла"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee переконалася у силі українців, зазирнувши в очі потерпілих дітлахів: "Не втратили світло та кохання"