28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

18 листопада на телеекранах вийде четвертий випуск... після третьої думки про учасниць змінилося. Саме про одну з них - про Олександра, яка спочатку для деяких здавалася фавориткою. Наразі чоловік ніяк це не прокоментував, а відволікся на мотивацію.

Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua
Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua

"Сподіваюся, це відео здасться якомога більшій кількості людей, кому зараз потрібна мотивація та підтримка. У тебе точно все вийде!", - пише Алекс Топольський у публікації.

На відео він утомлений сидить за столом, закриває долонями обличчя.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Коли знову захочеться все кинути, скажи собі: "Відмовляюся здаватися", - йдеться у ролику.

У цей момент він відкриває обличчя з усмішкою, натякнувши, що треба йти до своєї мети та ніколи не зупинятися.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Як вчасно трапилося мені це відео...", "Мені здається, що ви більше тиктокер, ніж бізнесмен", "На мою думку - в першу чергу потрібно згадати, заради чого це все робиться (тобто свою мету)", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Саша Мудра з "Холостяка" зізналася, чому відмовила Алексу Топольському в поцілунку: "Багато не увійшло до кадру"

Як повідомляв "Знай.uа", Алекс Топольський у минулому допомагав Дьоміну з дівчатами, а зараз сам шукає кохання на "Холостяку": "Відчуваєте іронію?"

Знай.ua писав, Саша відмовила Топольському в поцілунку, а Марина зіпсувала побачення Аміни: хто пішов у 3 випуску "Холостяка"