Крістіна Горняк періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч людей.

Нещодавно стало відомо, що вона розлучилася з Володимиром Остапчуком. Не офіційно, бо від них не було такої інформації. Вона надійшла лише від джерел з їхнього оточення.

Христина Горняк, скриншот: Instagram
Христина Горняк, скриншот: Instagram

Але разом вони так і не з'являються досить тривала кількість часу. А зараз Крістіна виставила пост, у якому описала деякі відчуття, які вже приписують до Володимира Остапчука.

"Життя таке життя... Іноді я дуже із захопленням дивлюся на все, що у мене відбувається. Навіть коли здається, що ви не впораєтеся, то знайте точно, що впораєтеся, і переступивши перший бар'єр починається саме цікаве... тому – вперед!", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Хтось із шанувальників жінки вже думає над тим, що цим бар'єром виступають її почуття до Володимира. І тільки переступивши через них, забувши про те, як добре їм було разом, Христина дозволить собі жити краще.

Крістіна Горняк, фото з Instagram
Крістіна Горняк, фото з Instagram

"Така жінка, як ви, з усім впорається! У вас дуже міцний стрижень", "Ви зараз про Володимира?", "За чорною смугою завжди йде біла", "Так і буде, а як по-іншому? Тільки вперед і з настроєм", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, відомий ведучий Володимир Остапчук розлучився з Христиною Горняк: пара не розповідає, що сталося

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Остапчук дуже стурбований майбутнім України, де всі один одного звинувачують та принижують: "А що буде після перемоги?"

Знай.uа писав, дружина Володимира Остапчука Крістіна Горняк зізналася про деформацію та класний період свого життя: "Шкода, що це було так давно"