Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько якось зуміла прочитати "між рядків" у багатьох розмовах щодо блекауту, пунктів обігріву та всього іншого "про всяк випадок", що повномасштабна війна не закінчиться ні наступного року, ні в тому, що буде після нього.

Виконавиця усвідомила, що про це повідомляється не так. Це очевидне попередження. Приходько знайшла схожість цих слів з тим, що на початку війни говорив Олексій Арестович, коли заспокоював, що військові дії закінчаться за два-три тижні. А зараз Анастасія знову повернулася до військового експерта, щоб посміятися з нього.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Для цього вона скористалася фрагментом з інтерв'ю Раміни Есхакзай із чоловіком.

"Мені начхати на людську думку з високою... Пахахах і це він зібрався в президенти. З початку війни у ​​мене до нього антипатія! А де він був 8 років?", - пише Анастасія Приходько у публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот: Youtube
Анастасія Приходько, скріншот: Youtube

"У 19 році, в Апострофі на 99,9% прогнозував нинішнє російське вторгнення", "Арестович викликає блювотний рефлекс. Одним словом, ніхто ніхто і звуть його ніяк...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Приходько знайшла "правду" у двох-трьох тижнях Арестовича: "Читайте між рядками"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько нарешті розповіла про свою хворобу з Верховної Ради: "Цієї теми ніколи не буде"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько в чорному ліфчику показала свого Шпулю і сюсюкання: "Так, вдарилася"