Відома українська співачка Alyosha часто ділиться з шанувальниками усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч людей.

Наразі виконавиця виставила зворушливий фрагмент із кліпу, який був випущений ще 9 місяців тому. На кадрах вона в розкішному вбранні танцює, поки в тексті розмірковує про кохання.

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

***

Що є любов, а що свобода?
Вони ніщо, якщо не разом…
Що є життя, а що свобода?
Вони ніщо, якщо не разОм!

Навіть любов є ніщо - якщо вона невільна!
Життя без волі - ніщо!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Останні рядки дуже сильно чіпляють, адже пісня була випущена ще до війни... і зараз вона набула зовсім іншого змісту.

Alyosha та Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Alyosha та Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Через сукню навіть красиво падає келих з вином, але не розбивається... після чого, Alyosha падає на ліжко та заспокоюється.

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

"Пісня набула нового сенсу...", "Дуже класно знімали", "Люблю цю пісню і "беззбройну", завжди кричу в машині, коли сама їду", "Яка ви тендітна, така ніжна. Захоплююсь", "Подобаються ваші англомовні" пісні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" присоромив Папу Римського за повагу до російського народу: "У банку Ватикану багато грошей окупантів"

Як повідомляв "Знай.uа", Alyosha похвалилася майбутньою зіркою України, поки Тарас Тополя потрапив у скандал: "Хто забрав?"

Знай.uа писав, дружина Тополі з "Антитіл" Alyosha натякнула, що життя в Росії ніколи не зміниться на краще: "Болото..."