Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під сценічним ім'ям MamaRika, розповіла, що її чоловік Сергій Середа кинув її з дитиною напризволяще. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika розповіла, що її чоловік Сергій Середа кидає її одну з дитиною та їде до Києва. Співачка іронічно зазначила, що чекала на цей момент і жартома порадила чоловікові не поспішати назад.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

"Нарешті дочекалися! Наш батько їде геть. Кидає нас напризволяще. Правда ненадовго, можна й довше, ти, якщо добре піде - залишайся", - пожартувала співачка.

На це Сергій Середа також відповів жартом, що якщо у стриптиз-клубах йому робитимуть знижки, то він не повертатиметься до дружини. MamaRika була трохи здивована такою відповіддю і зазначила, що ось так виглядають жарти категорії "30+".

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Виконавиця пояснила, що насправді чоловік їде по роботі для зйомок в одному з популярних проєктів. Втім, більше подробиць вона не розкрила.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, MamaRika порівняла українців з лелеками, які змушені залишати свій будинок час від часу: "Пережити цю довгу зиму".

Також наш портал інформував, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль нагадала, як змінилися смаки українок у виборі чоловіків, тепер лише ЗСУ: "Були інші стандарти".