Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Співачки Alyona Alyona та Jerry Heil згуртувалися під час війни, ставши близькими подругами, та порадували слухачів декількома спільними треками, в яких звучали артисти з інших країн. На цей раз вони оголосили про прем'єру чергової новинки.

Alyona Alyona та Jerry Heil, скріншот з відео
Alyona Alyona та Jerry Heil, скріншот з відео

Зірки не повідомили, коли саме шанувальники зможуть почути трек, який, до речі, вони записали польською мовою і, зважаючи на все, з другом-поляком. Його вони показали на невеликому відео, де чути уривок пісні. У ній звучать зворушливі слова про сльози та свободу.

"Як вам шматок нового треку, який вийде вже зовсім скоро?😏 Дуже цікаво почути ваші думки! Пишіть в коментарях", - запитала Альона фанатів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчат засипали хвалебними компліментами і відзначили, як чудово вони звучать польською мовою. Багато хто з великим нетерпінням чекає на прем'єру пісні.

Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/reels/
Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/reels/

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona розповіла, на які "жертви" йде заради схуднення: "Бургер з однією котлетою"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona розкрила секрет свого схуднення: "Надихаюся ВСУ! Треба працювати!"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona нарешті зважилася розповісти про цноту: "Займалися з *ксом, щоб позбутися"