Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Днями російські окупанти вкотре напали на українські міста, випустивши близько 100 ракет. Оскільки Оля Цибульська з початку війни не виїжджала з рідної країни, цю атаку вона також відчула на собі.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Як це буває, до мережі проскочили фото та відео з місця влучення снарядів, які зробили українці. Після цього їх виявили росіяни. Це й спричинило гнів артистки.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Багато українців фіксували результати обстрілу не з метою розкрити щось ворогові, а через власну безтурботність та необережність. Зірка нагадала, що існують загальні правила безпеки всіх громадян, а деякі персони їх порушують, ще й допомагають окупантам.

"Не вийшла в сторіс, щоб не покрити матом. Народ, бл***, для чого ви постите прильоти? Триває тривога, а прильоти майорять у сторіс. Нема слів", - розлютилася Цибульська.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська довела українок до сліз віршем про любов до себе: "Так важливо для кожної"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська в халатику запропонувала загадати бажання на ніч: "Спробуєш?"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська показала галантного джентльмена, який склав "конкуренцію" її коханому: "Млію від цього чоловіка"