Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, так чи інакше пов'язаними з повномасштабною війною проти окупантів.

Зараз вона привітала з офіційним святом тих людей, які обіймають одні з найголовніших посад, окрім військових, медиків, волонтерів, рятувальників, поліцейських та інших. Це стосується працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

"Дорогі! Вітаю з професійним святом! Дякую кожному з Вас за неймовірний внесок у суспільне мовлення! Сьогодні це важливо як ніколи! Бажаю, щоб якнайшвидше пролунали радісні новини! Разом до нашої перемоги!", - пише Світлана Лобода у публікації.

Пост цей співачка виклала і в Telegram, і в Instagram, тільки як Stories.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Паралельно цьому Світлана нагадує фанатам про свою нову пісню, вихід якої було призначено на 18 листопада 2022 року. Вона написана українською мовою.

"Люблю вашу творчість, але після 24 лютого російська мова стала, як лезо", "Не розумію українську мову, але цікаво. Чекатиму!", "Світлана Лобода просто чудова співачка. Ми вас обожнюємо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода готова показати результат своїх безсонних ночей: "Окремий вид мистецтва"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода повторила за Єрмаком та Віталієм Кімом, загадавши "сюрприз": "Чекайте"

Знай.ua писав, Світлана Лобода розповіла про новий розділ у житті: "У горі і в радості, в багатстві і в бідності ..."