Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Життя багатьох українців наче було поставлено на паузу з початку війни. Плани перенеслися, або зруйнувалися зовсім, і всі зовсім інакше ставилися до завтрашнього дня. Але Alyona Alyona переконана, що деякі звички не повинні зупинятися.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Артистка не припиняє писати музику для своїх шанувальників, це робить її сильною. Також вона продовжує читати, останньою книгою стала "Радикальне прощення", завдяки якій вона набуває цінного досвіду, навіть не переживаючи його самостійно.

І звичайно, від фанатів не вислизнуло те, що зірка дуже схудла. На це, безумовно, вплинув стрес та постійні подорожі, а також спорт. Олена після паузи знову почала займатися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дуже важливо тримати своє тіло в тонусі для того, щоб робити максимум для перемоги", - зазначила Олена Савраненко.

аніше ми писали про те, що Alyona Alyona і Jerry Heil у тисячний раз закохали в себе українців, зазвучавши польською: "Шедевр"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona розповіла, на які "жертви" йде заради схуднення: "Бургер з однією котлетою"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona розкрила секрет свого схуднення: "Надихаюся ВСУ! Треба працювати!"