Популярна українська співачка і ведуча проекту "Орел і Решка" Мішель Андраде вирішила освоїти нову, досить незвичайну професію.

Співачка та ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" (Новий канал) знайшла незвичайне заняття в Естонії. Чорний циліндр, чорний камзол, на якому блищать яскраві гудзики, за спиною спеціальний дріт. За цими характеристиками можна дізнатися сажотрусів на вулицях Естонії. З одним із них познайомилася і навіть разом попрацювала співачка та ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", яке щосуботи показує Новий канал, Мішель Андраде.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Кейл Лулу один із 600 сажотрусів Естонії, і як зрозуміла Мішель Андраде за час роботи на даному проекті, без нахабства не проживеш, і нічого не побачиш. Саме тому, як тільки їй випала можливість познайомитися з чоловіком, і попрацювати з живою легендою, вона одразу нею і скористалася.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Спочатку може здатися, що сажотрус - професія, щоб приваблювати туристів, однак, насправді це зовсім не так. Естонців зобов'язують за законом прочищати димар хоча б раз на хід. Якщо раптом він заб'ється, то в кімнату може потрапити чадний, що природно небезпечно для життя.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Екстравагантні костюми – їхня робоча форма. Капелюх, наприклад, захищає голову. Ремінь із величезною бляхою тримає живіт під захистом.

"Ми залізли чистити димар у будинку 1505 року будівлі! На горищі, схоже, з того року і не прибирали, - пожартувала, згадуючи новий досвід, що веде тревел-шоу. - Там Кейт і почав свою роботу. Він спустив спеціальний трос з гиркою і йоржиком у трубу і почав її чистити.Найстрашніше, що в Середні віки замість йоржика туди опускали дітей, щоб вони всі чистили. Навіть говорити не треба, наскільки це було небезпечно!"

Вони повинні почистити труби і зверху, і знизу. Весь цей час Мішель Андраже активно допомагала сажотрусу.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Нагадаємо, що Мішель Андраде покрила матом окупантів іспанською мовою, Слава Дьомін ледь утримав щелепу.

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде розвіяла чутки про роман із популярним розлученим артистом.