Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма поділився цікавою фотографією, привітавши працівників радіо, телебачення та зв'язки з їхнім професійним, але вже минулим святом.

Він заявив, що особисто має з телебаченням тісний та успішний зв'язок уже протягом багатьох років. Проте зараз, після 24 лютого 2022 року, розважальне ТБ перебуває на паузі зі зрозумілих причин. Хоча деякі шоу вже встигли повернутись на телеекрани країни.

Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/

"А для радіо я надто гарний. І головне зараз – безпека сім'ї", - пише Влад Яма в публікації.

Таким чином, він, ймовірно, вкотре вирішив виправдати те, чому виїхав із країни до США в перший день повномасштабної фази війни проти Росії. На знімку Влад Яма з'явився з голим торсом і ногами, лише в чорному одязі, яке закриває частину тіла, починаючи від живота і нижче.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Чоловіки зараз в Україні... а ті, хто втік, - просто двоногі істоти", "А всі критикують з окопів прямо чи з передової може?", "Ти не гідний називатися українцем", "Безпека сім'ї і всі... про все інше напевно забули?", - пишуть користувачі у коментарях.

Влад Яма, скріншот: Instagram
Влад Яма, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Влад Яма "тусанув" із сім'єю на Мальдівах, але поскаржився що всього 4 дні: "Голова досі облазить"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча дорвалася до Влада та Лілії Ями: "Велика команда працює над тим..."

Знай.uа писав, дружина Влада Ями зганьбила свого чоловіка, всі побачили танцюриста без штанів: шкарпетки враскоряку і втягнуті коліна