Відомий дизайнер Андре Тан перефразував Шекспіра під себе та розповів про виклики життя, які змушують постійно вчитися. Вилив душу перед шанувальниками він на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андре Тан часто ділиться з шанувальниками особистими фото, думками чи порадами. На цей раз він вирішив обговорити з українцями досить глибоку тему і навіть перефразував слова легендарного Шекспіра, щоб пояснити своє бачення життя.

Андре Тан. Фото: скрін youtube
Андре Тан. Фото: скрін youtube

"Шекспір ​​говорив, що життя - це театр, і всі люди - актори. Я можу сказати, що життя - це школа, і я в ній вічний учень. У такий непередбачуваний час все, що ми знали вчора, може виявитися фальшивкою сьогодні. І живучи у світі, де все постійно змінюється, вчитися – це єдина твоя опція", - зазначив він.

Андре Тан зазначив, що життя постійно кидає виклики та змушує вчитися, навіть коли він удома на кухні чи спілкується з коханою людиною.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Андре Тан. Фото: скрін youtube
Андре Тан. Фото: скрін youtube

"Я завжди почуваюся студентом: вдома, коли вкотре намагаюся приготувати борщ за рецептом, на роботі, прагнучи досягти найкращого результату, ніби за нього оцінка піде у щоденник червоною ручкою, у відносинах, коли щодня дізнаюся про кохану людину щось нове і не перестаю дивуватися, як мало я знаю", - зізнався дизайнер.

Раніше портал Знай повідомляв, що Андре Тан назвав те, через що любов до партнера може згаснути: "На цю вудку потрапляв не раз".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, лише сльози на очах: ​​"Мені не вистачає..."

Крім того, ми писали, Сергій Бабкін показав, який колосальний шлях пройшов заради допомоги українцям: "Продовжую грати".