Відомий український артист, волонтер, співак від Бога, викладач вокалу та щасливий володар густих пишних вусів Павло Зібров, який постійно підтримує українців у ці важкі та тривожні дні, порадував своїх шанувальників "солодкими" новинами.

Справа в тому, що Павло Зібров вже настільки популярний, що його портрети прикрашають навіть святкові тортики. На цей раз десерт приготували для свята, а на ньому написали: "Нехай лунають тости, тости, тости".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Павлу Зіброву у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

У новій історії, яку опублікував Павло Зібров, можна побачити великий білий торт, а на самому десерті красується портрет знаменитого виконавця. Видно, що Павло Збіров не здається, навіть тоді, коли соціальні мережі блокують його патріотичні пісні та відео.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саме для таких переможців по життю, як Павло Зібров, доля і готує сюрпризи. Цього разу – це великий та смачний торт, який не соромно показати всім своїм улюбленим шанувальникам.

Павло Зібров у кліпі Анни Трінчер, скріншот: YouTube
Павло Зібров у кліпі Анни Трінчер, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що улюблена вихованка Павла Зіброва Анна Трінчер днями презентувала новий кліп на композицію "Зай". Тут артист теж взяв участь і став героєм відеороботи, він виконав роль справжнього мачо, який залишився у себе в селищі та нікуди не втік із країни та отримує від своєї улюбленої поцілунки. А сама Ганна Трінчер передала всі переживання українських біженок, які хочуть повернутися додому в Україну.

Нагадаємо, "Сидимо у продуктовому...": несподівані кадри емоційного кліпу Анни Трінчер навіть Зібров не встиг допомогти.

Раніше повідомлялося, Павло Зібров нагадав про героїв, які не носять плащі та зброю, але рятують життя: "Працюють нон-стоп".

Також, Наталя Могилевська згадала, як запанікувала під натиском одного колумбійця: "І смішно, і сумно".