Популярний український співак, автор та виконавець далеко не одного хіта Артем Пивоваров, який веде активне життя в соціальних мережах, який нещодавно показав, що він не лише артист, а ще й відповідальний спортсмен, продовжує впроваджувати фізкультуру навіть у свої виступи.

Тут можна згадати слова казахстанського репера Аділя Жалелова (Скриптоніт), що "виступ на сцені - це теж бл*ть спорт". Ось і наш улюблений мільйонами артист робить "кардіо" просто під час концерту.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Артему Пивоварову в мережі Instagram.

Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram
Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram

У новій історії можна помітити, що Артем Пивоваров опублікував коротке відео з котиком, який зачепився за карниз і не може нікуди подітися, адже коготочки вже в дереві і потрібно чекати на людей, щоб допомогли. Сам же артист запитав своїх шанувальників, чи нагадують їм ці кадри щось.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram
Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram

У другій частині історії Артем Пивоваров показав кадри зі свого концерту, де він оголив тор та зачепився за сценічні декорації. Ось самому співаку дані кадри дуже сподобалися і він придумав таке смішне відео, щоб підняти шанувальникам настрій і не залишатися віч-на-віч з тишею.

Нагадаємо, Артем Пивоваров розповів, як ледь не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму".

Раніше повідомлялося, Артем Пивоваров потрапив до лікарні та приголомшив визнанням: "Усередині мене знайшли...".

Також, Артем Пивоваров "посилився" двома маленькими гітаристами і змусив українців танути від розчулення: "Незабутні емоції".