Відома українська співачка Оля Цибульська вирішила знову поділитися деякими моментами зі свого проведення часу із сином. Цього разу вони вже почали повністю готуватись до новорічних свят.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина публікує кумедні ролики зі своєю родиною.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Цього разу її маленький син уже почав писати листа Святому Миколаю, адже свято вже зовсім скоро, і потрібен час для того, щоб підготувати подарунки. Виявилося, що запити у хлопчика нехилі, адже його другові раніше подарували дорогі подарунки. Нестор відразу сказав, що його товариш отримав playsation, і це навіть при тому, що "він навіть погано поводився в школі".

Артистка одразу наголосила, що цього року можливостей робити дорогі подарунки абсолютно немає.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Ну, ти ж знаєш, що Микола приносить солодощі, іграшки. Він же старенький, він не має грошей на iPhone, на Playstation. Він не працював з 24 лютого жодного разу" - намагається пожартувати дівчина, щоб син зрозумів усе.

У наступних stories список був уже готовий, проте Нестор одразу помітив, що мама знову знімає це на відео, і трохи збентежився, тому свої бажання він не озвучив, проте текстом артистка все ж таки розкрила деякі бажання з вішаліста: iPad Pro, iPhone, картки Роблекс .

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Оля Полякова була трохи шокована, тому лаконічно прокоментувала ситуацію таким чином: "Пздц".

Нагадаємо, що Оля Цибульська розлютилася на безвідповідальних українців, без матів не обійшлося

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська випадково видала "топ-секрет" яскравої юності.

Також, Оля Цибульська не змогла стриматися в одному авто з невідомим красенем