Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія приміряла камуфляж та погуляла біля розбитої техніки російських окупантів. Ефектним відео зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія активно виступає з благодійними концертами, підтримуючи моральний дух українців та допомагаючи армії. Співачка багато їздить і тижнями не буває вдома, але не забуває підтримувати зв'язок із шанувальниками, радуючи їх новими фото та відео.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу по дорозі в Бучу, Камалія вирішила зупинитися погуляти по цвинтарі розбитої техніки російських окупантів. На зірці камуфляжна бейсболка та форма, що нагадує військову. Вона була схожа біля згорілих танків і БМП, показавши, що чекає на "другу" армію в Україні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ось тут орки згоріли. Все буде Україна", - коментує виконавиця.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ви найкраща!!! Для мене Ви відкрилися під час війни!!! Гордість за Вас, Пишаюся Вами!!! Разом до перемоги!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія вразила красою у вишиванці і не посоромилася зізнатися: "На шляху освоєння".

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Крім того, ми писали, Артем Пивоваров розповів, як мало не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму".