Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі Alyosha порадувала шанувальників ефектним фото та надихнула поетичними рядками. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyosha не дуже часто, але регулярно виходить на зв'язок з шанувальниками радує їх новими фото або відео, які публікує на своїй сторінці.

Alyosha та Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Alyosha та Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Цього разу Alyosha поділилася фото, на якому позує у блузці та куртці-косусі. Кадр вийшов дуже ефектним, адже на задньому фоні темрява, а обличчя співачки, що усміхається, омивають сонячні промені. Все це вона супроводжувала гарними поетичними рядками.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Що тебе гріє, сонечко моє?
Що для тебе є сонце?
Чи воно в тебе є?
Що сонцем назвеш ти, коли ллється дощ?
Де сонце ховаєш від лютих ворож?
А ти не ховай, а ти засвіти!
Хай сонячне серце засяє в пітьмі!
Воно нас зігріє, воно захистить!
Бо б’ється в коханні, бо світлом зорить!", - підписала фото зірка.

Шанувальники оцінили як творчий порив співачки, так і її сяючий зовнішній вигляд.

"Красуня наша. Люблю вас", "Як красиво", "Мотивація, щастя і багато тепла в цьому вірші", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Alyosha похвалилася майбутньою зіркою України, поки Тарас Тополя потрапив у скандал: "Хто забрав?"

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо".

Крім того, ми писали, Тарас Тополя з "Антитіл" присоромив Папу Римського за повагу до російського народу: "У банку Ватикану багато грошей окупантів".