Відома українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка днями попросила українців не вчити своїх дітей, а вчитися самим, щоб дітки самі брали з батьків приклад, вирішила довести статус "порадниці".

Виходить, що Анна Саліванчук не розкидується порожніми словами і не є "кухонною" жінкою з купою порад - вона профі своєї справи, тепер вона у свої 37 років стала студенткою і вивчатиме театральну психологію.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Перед вами студентка - акторка інституту післядипломної роботи, факультет сімейна психологія!!! Так, я склала іспит!!! Сама - абсолютно сама без допомоги, без списування. Прохідний бал був 100 - я набрала 106, тобто на 53 питання я відповіла. Якщо чесно, я так перенервувала, що думала вже не складу. Пам'ятаєте ніколи не пізно вчитися, і ніхто ніколи вас не навчить, тільки ви самі можете навчитися!", - пише Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Ще акторка дала пораду своїм шанувальникам: "Залишайтеся вічно молодими. І зараз найкращий час для навчання! Кіно ніхто не знімає. Використовуйте цей час з користю, не сидіть удома зі слбозами без світла, води, якщо є де жити, то й при свічках можна читати".

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Важко не помітити, але радісну публікацію Анна доповнила дуже відвертими знімками, де всі свої гарні місця їй довелося прикривати ручками.

Нагадаємо, "Вчіть себе...": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук розплакалася немов дівчинка, не вистачає тепла та доброти.

Раніше повідомлялося, "Гроза закінчиться": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук розповіла, що потрібно встигнути до перемоги України.

Також, "Це так тупо": пишна красуня Анна Саліванчук навчила українок поєднувати приємне з корисним.