Український артист Дмитро Шуров має власний та дуже успішний сольний проект Pianoбой, а в минулому він був клавішником "Океану Ельзи", "Esthetic Education" та Земфіри. Нині він відважно захищає країну на культурному фронті, дає концерти та допомагає ЗСУ.

Дмитро Шуров захотів розділити з херсонцями радість після визволення міста та потішити їх своєю творчістю. До цього він уже об'їжджав декілька населених пунктів з концертами для військових, але нарешті вдалося вибрати до Херсона.

Скріншот із Instagram, Дмитро Шуров
Скріншот із Instagram, Дмитро Шуров

Разом із радісними українцями він співав гімн країни, "Червону калину" та безліч інших пісень, які набули великого сенсу під час війни, також були треки з репертуару артиста. Ще він зазначив, що стан херсонців після пережитої окупації залишав бажати кращого, але щастя горіло в їхніх очах.

"Люди дуже стомлені, але щасливі, стільки драматичних історій я почув за декілька годин. Ні світла, ні інтернету, ні води, ні опалення херсонці не мають. Але перше, що я почув від людей на вулиці - привезіть до нас психологів, нам треба виговоритись, дайте нам пісень, щоб заглушити цю постійну канонаду, яка звучить і в реальності і в голові", - розповів він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Більше того, музикант заявив, що у Херсоні повітря зовсім інше, але передати словами відчуття йому важко.

Раніше ми писали про те, що Могилевська, Козловський та Pianoбой осяяли світлом бійців навіть у непроглядній темряві, під землею: "Віримо, пишаємося"

Як повідомляв Знай.ua, Pianoбой став продюсером Нацвідбору на "Євробаченні-2023" і попередив про нові правила: "Давайте уникнемо зашкварів"

Також портал Знай.ua писав, що Pianoбой відправиться до "підвального" туру зі скрипалем-військовим, щоб підтримати земляків: "Щиро і невимушено"