Відомий український гуморист, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото та відео у соцмережі Instagram.

Дружина артиста та мама його дочки Єлизавети також має велику армію фанатів у соцмережі. Вікторія регулярно розміщує різні публікації та ділиться подіями їхнього веселого сімейного життя.

Юрій Ткач з дружиною та донькою, фото: Instagram
Юрій Ткач з дружиною та донькою, фото: Instagram

На цей раз Вікторія показала, як вона з сім'єю розважається в Буковелі, куди вони вирушили відпочити від роботи та міського галасу. Жінка в кадрі смішно танцює на високому пеньку, в оточенні дикого лісу та Карпатських гір. Юрій Ткач зняв веселість своєї дружини на камеру, а наприкінці відео показав своє задоволене обличчя і жартівливо промовив: "Гарна була жінка".

"Все, що вам потрібно знати про нашу родину… 🤣🤣🤣 PS Карпати душеньку прочинили ..)))" - написала Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/viktoriya_tka4/
Скріншот з коментарів, instagram.com/viktoriya_tka4/

Скріншот з коментарів, instagram.com/viktoriya_tka4/
Скріншот з коментарів, instagram.com/viktoriya_tka4/

Нагадаємо, що дружина Юрія Ткача із "Квартал 95" побачила в небі те, що наближає перемогу України: "З кожним наступним...". Вікторія Ткач показала усміхнену доньку і чудовий світанок, з яким наша перемога стає дедалі ближче.

Раніше ми повідомляли, що дружина та дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" втекли від сирен у мальовничі гори: "Великі Карпати". Вікторія Ткач показала, як разом із дочкою Лізою насолоджується неймовірною красою та спокоєм.

Також стало відомо, що Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".