Відомий український співак, ведучий і поет Коля Сєрга, який із перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів захищає країну на бойових позиціях, дістався звільненого Херсона. Артист у центрі міста прочитав свій вірш, написаний ще у квітні для мешканців міста.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Миколи у мережі Instagram, до якої він прикріпив ще й відео.

Публікація Колі Сєргі, скріншот: Instagram
Публікація Колі Сєргі, скріншот: Instagram

Музикант приїхав у звільнене місто та виступив перед херсонцями у центрі. Він продекламував вірш, який написав ще 8 місяців тому, чекаючи на звільнення та вигнання окупантів. А тепер Коля у військовій формі та на тлі українських прапорів читає сильні слова, від яких мурашки по шкірі і неможливо стримати емоцій.

"Я написав цей вірш у квітні. З нього почалися спілкування з сміливцями, які ризикуючи своїм життям, посилали інформацію про розташування, переміщення та кількість ворога. Я знав, що настане день, і цей вірш я розповідатиму вже у звільненому Херсоні. Для вільних херсонців. Цей день настав", – поділився Коля Сєрга.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація Колі Сєргі, скріншот: Instagram
Публікація Колі Сєргі, скріншот: Instagram

"Колись закінчиться цей страшний сон, і знову розквітне Херсон, і люди – красиві та добрі люди тоді запанують у ньому. Стече безкорисна російська багнюка по трубах до себе – до пекла", – прочитал стихотворение артист.

Нагадаємо, "Тримаємося...": Наталя Могилевська знайшла кицьку-супергероя, з такими лапками нічого боятися.

Раніше повідомлялося, Артем Пивоваров розповів, як ледь не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму".

Також, українці готові поміняти Катерину ІІ з Одеси на вкраденого херсонського єнота – потрібна підтримка народу.