Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча показала, в яких умовах знімають ефір шоу "Голос країни" - у київському метро, ​​де найбезпечніше у моменти окупантських обстрілів. Веде вона його разом із чоловіком Юрієм Горбуновим.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

Також знаменитість зазначила, що під час війни досить складно виконувати свою справу, але над вокальним проектом українці працюють попри все. За ефіром, як повідомила ведуча, спостерігатимуть люди зі всього світу.

"Голос - всесвітній формат і завтра в різних куточках світу від Чілі до Франції, від США до Норвегії телевізійники, виробники формату і глядачі прихильники Голосу будуть спостерігати за тим, як незламні українці попри все роблять свою справу, попри все випускають прямий ефір шоу з укриття, зі станції метро.По всьому світі люди бачать банери з закликом "Be brave like Ukraine", ми підтверджуємо цей слоган про нас", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ведуча щиро дякує тим, хто продовжує працювати, адже це, як вона висловилася, – рух до перемоги.

"Ми будемо працювати для вас і для всього світу для якого ми приклад сміливості, стійкості і незламності!" - заявила Осадча.

Раніше ми писали про те, що сумна Катя Осадча зізналася, що не знає як жити під час війни: "У книгах не пишуть..."

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча втратила вміння бачити хороше і злякалася майбутньої зими: "Це жах"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча зворушилася роботою художника Бенксі на руїнах, що залишили окупанти: "Шкода, що..."