Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков вирішив не залишатися осторонь і висловився про відключення електроенергії по всій країні. Проте, зачіпають його найбільше вітчизняні підприємці.

Нові stories були опубліковані на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється на актуальні та нагальні теми.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Цього разу чоловік зазначив, що через ситуацію в країні він почав більш ретельно розбиратися одразу у двох речах, і він ніколи б не подумав, що таке станеться.

"Ніколи не думав, що я так чітко розбиратимуся в словах "генератори" і "муд*ки" - каже Андрій Бєдняков.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

При цьому таке обзивництво за його словами можна використовувати не лише стосовно росіян, через які це відбувається, а й наших місцевих підприємців.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

"Муда**ми" можуть бути не тільки ті, через кого я почав розбиратися в "генераторах", а й ті, хто їх продає", - продовжує телеведучий.

Очевидно, чоловікові попався не зовсім сумлінний продавець. Вся причина в тому, що через відсутність електроенергії практично в усіх сферах країни, попит на генератори значно збільшився. Відповідно, піднялися й середні ціни на них.

Андрій Бедняков, фото: Instagram
Андрій Бедняков, фото: Instagram

Варто зазначити, що нещодавно чоловік став батьком вдруге. Його дружина Анастасія Коротка народжувала у США, а сам чоловік залишився боронити Україну.