Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде згадала про життя в Іспанії, труднощі, виклики та приводи для гордості. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Мішель Андраде згадала, що в перші місяці повномасштабної війни в Україні вона жила в Іспанії і хоч і була далекою від небезпеки, її життя було зовсім не походом на казку. Зірка зізналася, що не бачила свого майбутнього та вчилася жити в моменті.

Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/

Зірка зазначила, що усвідомлення того, що треба продовжувати жити і творити, прийшло і тоді вона розпочала роботу, яка зараз є її гордістю.

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Майбутнє - як кришталь, і все, що тоді в мене було, - віра в себе і розуміння, що жити треба тут і зараз, саме в цей момент. Моментами мені було дуже важко, але я зрозуміла, що хочу бути сильною для вас" і дарувати світло і тепло вашим серцям. Мені потрібно було це "Час"! А ця відеоробота! Дуже пишаюся нею і всією командою, яка в цей час, незважаючи ні на що, знаходить сили та мотивацію створювати разом майбутнє!", - поділилася Мішель Андраде.

Раніше портал Знай повідомляв, Мішель Андраде покрила матом окупантів іспанською мовою, Слава Дьомін ледь утримав щелепу: "Ух, прокляла".

Також наш портал інформував, Мішель Андраде розвіяла чутки про роман із популярним розлученим артистом: "З Позитивом? Ніколи!"

Крім того, ми писали, Мішель Андраде з "Орла і решки" усамітнилася між сосен у пошуках розслаблення: "Вимагає зусиль".