Український співак Вадим Олійник, який був учасником дуету "ДіО.фільми" з Володимиром Дантесом, порадував шанувальників ефектним фото, опублікувавши його на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вадим Олійник не втрачає популярності після розпаду легендарного дуету з Володимиром Дантесом та активно просуває свою творчість у маси, радуючи фанатів новими піснями. Артист намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками, тому його сторінка в соцмережі регулярно поповнюється новими публікаціями, в яких показує моменти з життя і ділиться думками.

Вадим Олійник. Фото: скрін youtube
Вадим Олійник. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вадим Олійник побував у мальовничому місці – засніженому полі. Артист постановки в теплому светрі з високим горлом і схожою за стилем курточці. У підписі до фото він підбадьорив українців мотивуючими словами про те, що після всіх випробувань любов до рідної країни стане лише сильнішою.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Вистоїмо. Переживемо. Будемо ще більше любити і піклуватися про свою рідну Україну", - підписав кадр виконавець.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес все ще чекає пояснень від Наді Дорофєєвої та колишнього кращого друга Кацуріна: "Я не люблю лицемірство".

Також наш портал інформував, Макс Барських заявив, що путінський режим впаде ціною української крові, але росіяни мають шанс: "Врятувати від ганьби".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".