Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, кількість яких перевищила 85 тисяч.

Віра Кекелія викликає захоплення у шанувальників тим, як швидко повертається в колишню форму та до творчої роботи після народження другої дитини.

Віра Кекелія, фото з Instagram
Віра Кекелія, фото з Instagram

Наразі вона знову показала себе у розкішному образі, який підготувала для фотосесії чи чергових зйомок "Жіночого кварталу".

Також артистка поділилася, що для неї дні без електроенергії та інших комунальних благ пройшли не гладко, як і для простих українців. Молодій матусі довелося тягнути 20-літрові бутлі на 20-й поверх, щоб добути всій родині воду.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Однак навіть у такі моменти Віра не забуває про те, що вона дівчина і наводить марафет.

"Але і про красу не треба забувати! Новорічні привітання з голубих телеекранів звучатимуть цього року не зважаючи ні на що!!!!" - пообіцяла вона.

Раніше ми писали про те, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, як на мить повернулася у мирні часи: "Не за горами"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик ледь не затьмарила першу леді, блиснувши ніжками в новому образі: "Яка мадам"

Також портал Знай.ua писав, що Віра Кекелія та Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" обійшлися без чоловічих рук: можна дивитися вічно