Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" розповіла, чи повернеться колись до зйомок у російських фільмах. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал обожнює спілкуватися з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото, показуючи, що цікавого відбувається у її зірковому житті. Нерідко знаменитість дозволяє ставити собі питання, на які чесно дає відповіді.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу хтось із шанувальників поцікавився, чи думає Анна Кошмал повертатися до зйомок у російських фільмах, якщо надійде така пропозиція. Зірка дуже впевнено заявила, що це питання для неї вже давним-давно закрите і за жодних умов вона не погодиться.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Майже в темряві пишу. Ні, ні, ні і ще раз ні. Це питання закрите назавжди. І я не писала б слово "російський" з великої літери", - заявила актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала, як війна "перетворила" її на бабусю: пробилася сивина і з'явилися зморшки.

Також наш портал інформував, що син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але маму було шоковано: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".