Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, який більше відомий під сценічним псевдонімом Фагот, нагадав українцям, яким було життя до повномасштабної війни. Кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олег Михайлюта, як і багато його колег по цеху, вступив до лав ЗСУ і активно навчається, щоб у разі відправлення на передову, дати гідний бій російським загарбникам. Війна повністю перевернула життя артиста, як і всіх українців.

Фагот. Фото: скрін youtube
Фагот. Фото: скрін youtube

Фагот вирішив поринути у спогади про минуле безтурботне життя і нагадав українцям, як це, милуватися небом і не вдивлятися в нього у пошуках ворожих ракет. Артист показав милі моменти з відпочинку десь далеко від галасливого міста.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Згадуючи безракетний період", – підписав кадри музикант.

Шанувальники люблять творчість Фагота і закликали його берегти себе в цей небезпечний період.

"Бережіть себе!!! Честь і слава незламним українцям!!!", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Фагот з ТНМК озброївся до зубів і продемонстрував готовність до зустрічі з окупантами: "Справжній козак".

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Олег Скрипка з "ВВ" не припинив робити вино під час війни, щоб напоїти їм українців після перемоги: "Буде гарним".