Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська вирішила підбадьорити своєю фотографією українців, які вже декілька тижнів живуть у пітьмі та без зв'язку, лише періодично насолоджуючись благами цивілізації. Артистка в кадрі мрійливо дивиться у вікно, спокусливо оголивши плече.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Також зірка зазначила, що неділя - це один із небагатьох днів, коли в Україні тихо, бо окупанти люблять обстрілювати міста на початку тижня та в піковий час, щоб було якнайбільше жертв.

"Хочеться хоча б кілька годин мирного, теплого недільного ранку. Так як це було раніше.Улюблений час усіх – від школярів до пенсіонерів. Кажуть, що життя складне та жахливе. Ні, воно чудове", - зазначила Могилевська.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Навіть сидячи без світла та зв'язку, співачка не втрачає віри у перемогу та Збройні сили України, які борються за свободу всього народу.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська зі сльозами на очах поділилася історією незламного українця: "Герой нашого часу"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська серед давнього Києва допомогла українцям знайти світло: видно, як удень

Також портал Знай.ua писав, що Наталя Могилевська згадала, як запанікувала під натиском одного колумбійця: "І смішно, і сумно"