Відома українська виконавиця, телеведуча "ЖВЛ" та зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія кілька місяців тому народила вдруге.

Також нещодавно вона зізналася, що разом із сином повертається додому, в Україну. І зараз вони справді знаходяться "поряд", демонструючи шикарні знімки. Так, Віра Кекелія поділилася і фотографією, і відео, будучи з малюком на студії звукозапису. Співачка спочатку трохи заколисала дитину, але потім треба було повернутися до роботи, тому вона її поставила на підлогу.

Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

"І заспівала, і заколисувала. Моє кохання", - пише красуня в публікації.

На ній потужна кофта з довгими рукавами. На ній можна розглянути квіти. На голові обережна зачіска. На обличчі – посмішка. Вона живе, її малюк живе, незважаючи на війну та ракетні удари.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Як Ваня виріс", "Ай, як же тобі підходить! Сладенький", "І моя", - пишуть користувачі в коментарях.

Проте цікавим є і той факт, що подібний знімок виставила до себе у профіль та її подруга Марта Адамчук.

"Моє неземне кохання", - зазначила вона.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук здивувала перетворенням, Віра Кекелія не стрималася: "Хана"

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, як стала головною здобичницею в родині: "Але й про красу не треба забувати"

Знай.ua писав, Марта Адамчук вразила акторською харизмою, "Жіночий квартал" вже переросла: "Вам би в кіно"