Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проекту "Орел і Решка" Мішель Андраде вразила шанувальників життєрадісним роликом, опублікувавши його в соціальній мережі instagram.

Мішель Андраде активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новими публікаціями. Зірка ділиться тим, що на душі, а також розповідає про творчі плани чи просто публікує особисті фото.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Так, цього разу Мішель Андраде зняла ефектний ролик, на якому плюхнулася в басейн із кульками та насолодилася моментом. Також вона підставила звукову доріжку з недавнім релізом і таким чином вийшов ефектний мінікліп.

"Фінал, все як у житті", – підписала ролик знаменитість.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася і вони дали зрозуміти, що нова пісня припала їм до душі.

"Як гарно", "Яка мелодія класна", "Лав", "Клас" - написали в коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мішель Андраде покрила матом окупантів іспанською мовою, Слава Дьомін ледь утримав щелепу: "Ух, прокляла".

Також наш портал інформував, що СолоХа після скандалу з Поляковою надихнулася на новий кліп з козою, на який не витратила жодної копійки: "Живуть у кожному".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".